30 Ağustos Zafer Ortaokulu

WEB https://30agustoszaferortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ATABAĞI BELDESİ ATABAĞI MAH. 301 SK. 30 AĞUSTOS ZAFER ORTAOKULU BLOK NO: 41A BAYKAN / SİİRT
VİZYON : Herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı, her Atabağlının tanıdığı, her çağdaş uygulamaya önderlik eden, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve üst kuruma hazırlandığı; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, düşünen, sorgulayan, araştıran; dürüst, erdemli ve mutlu bireyler yetiştiren “örnek bir kurum” olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, “sağlıklı iletişim kurabilen, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, eleştirel düşünen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı, insana, topluma ve doğaya saygılı” gençler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Siirt merkezden okulumuza öğretmenleri götürüp getiren servis aracımız mevcuttur.
Ulaşım : Siirt´ten,Baykan´dan ve Kurtalan´dan günün belirli saatlerinde beldeye minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Siirt ilinin Baykan ilçesine bağlı Atabağı Beldesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Baykan İlçe Merkezine Uzaklığı 28 km,Siirt İl Merkezine uzaklığı 38 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :