SİİRT / BAYKAN - 30 Ağustos Zafer Ortaokulu

May

Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda 09.05.2024 tarihinde İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince okulumuzda stand açılmış olup tanıtım yapılmıştır.

Açılan tanıtım standında bilinçlendirme afişleri ve trafik eğitimi verilmiştir. Aynı zamanda Trafik Timlerinin uygulamalarda kullanmış oldukları malzemeler sergilenmiş olup hediyelikler dağıtılmıştır.

Okulumuzda Trafik eğitiminin düzenlenmesinde katkısı olan İlçe Jandarma Komutanlığına ve Çelikli Karakolu Komutanlığına teşekkür ederiz.

Ağu

2023 LGS'de üstün başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimize, onları destekleyen velilerimize ve üstün gayretleriyle emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz...

May

30 Ağusstos Zafer Ortaokulu Sergimizi sanatseverlerle buluşturduk.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Deniz Edip, Siirt Park AVM'de düzenlediğimiz resim sergimize katılarak emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice TURHAN'ı ve öğrencilerini tebrik etti.

May

Atabağı İlkokulu ile birlikte Çanakkale Gezimiz düzenlendi.

Çanakkale gezimiz ile tarihi ve kültürel mirasa saygıyı,  milli değerlere sahip çıkmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçladık.